GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Friday, October 23, 2009

Widgets

Iringan doa selamat untuk semua Jemaah Haji Malaysia 2009!!

Sama-samalah kita mendoakan keselamatan perjalanan dan kemabruran haji kepada semua jemaah Malaysia yang telah bertolak dan bakal bertolak ke Mekah...terutama sekali sahabat blogger iaitu cikgu panji (rumah kuning), rakan guru di SMK Zainab (1)- Pn Khadijah Husin - YM Tg Hayrati - Kak Tie - Cikgu Seh Wali -, dan rakan guru di SMK Dato' Ahmad Maher , semoga semuanya selamat dan mendapat haji mabrur..insyaallah.

9 komentar:

 1. na, terima kasih byk2. macam2 perasaan ada. ...suka...sayu...

  ReplyDelete
 2. Alhamdulillah...akhirnya jadi tetamu Allah jua..bila bertolak??

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Syukur ramai guru dapat pergi haji. Doakan juga untuk kami

  ReplyDelete
 5. Insyaallah ustaz..dah daftar haji ke? Kalau tak lagi pergi daftar cepat-cepat. kata orang yang daftar tahun 2009 ni layak buat haji tahun 2020..wallahuaklam

  ReplyDelete
 6. Assalamualaikum,

  Ustazah..Razifah ni..ingt lg tak..ex-maher..lama saya berusaha menjejaki..br sekarang jmpa..mll link blogger(Abie)..member ustazah..nmpk gambar Ustazah..dia bg link blog ustazah ni..syukur jmpa..rindu nk jmpa ustazah..saya sekarang ada kt NZ..smbung belajar..hjg thn ni balik cuti..kalo ada kelapagan boleh kita jmpa..email saya..eziey81@yahoo.com..

  ReplyDelete
 7. Waalaikumsalam...
  Razifah..ustazah kenal lagi la.. buat course apa kat NZ? Best ke study kat sana? Happy betul la kalau dapat jumpa anak-anak murid yang lama2...Keep in touch.. Siti Ruqayyah sekali dengan Razifah ke?

  ReplyDelete
 8. Salam,

  Ustazah..saya buat PhD dlm Biology-Plant Physiology..saya buat pasal sayur2 jah..Ustazah doakan saya deh..saya tk kenal Siti Rugayyah tu..batch lain kot..saya batch PMR thn 1996..

  ReplyDelete
 9. Alhamdulillah dah nak dapat PHD pun anak murid ustzh ni...tahniah ya!!! Semoga berjaya dengan cemerlang dan membawa pulang ijazah secepat yang mungkin.Insyaallah.

  ReplyDelete