GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Sunday, November 1, 2009

Widgets

Soalan PRA Pendidikan Islam SPM akan dilaksanakan minggu depan bagi sekolah menengah di bawah PPDKB

Pada 8 November ini, akan dilaksanakan peperiksaan PRA Pendidikan Islam SPM kepada calon Pendidikan Islam seluruh PPD Kota Bharu. Kepada semua pelajar diucapkan selamat menempuh peperiksaan PRA yang akan menguji setakat mana tahap pencapaian pelajar-pelajar dalam mata pelajaran Pendidikan Islam. Disamping itu soalan yang diuji itu juga merupakan soalan ramalan Pendidikan Islam SPM 2009 yang dibina bersama oleh JLU Pendidikan Islam demi untuk kecemerlangan semua pelajar. Semoga berjaya mendapat 1A!!

4 komentar:

 1. Assalamualaikum.. saya dari l.datu sabah. Kalau tidak keberatan boleh tak ustazah kongsikan soalan pra p.islam spm tu dengan saya.. ni email saya.. erry55@hotmail.com
  (yusri yusoff)

  ReplyDelete
 2. insyaallah dalam proses nak hantar.. check ya..

  ReplyDelete
 3. saya dari klang nak tanya ramalan spm 2009 bagi pendidikan islam kalau ada tolong bagi email sya ialah mur910@hotmail.com

  ReplyDelete