GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Thursday, November 5, 2009

Widgets

Program Pasca PMR 2009 SMK Zainab (1)

Program ini bermula sebaik sahaja tamat peperiksaan PMR baru-baru ini. Semua pelajar diwajibkan hadir ke sekolah walaupun peperiksaan sudah berlalu kerana pihak sekolah telah merancang banyak aktiviti menarik dan berfaedah kepada pelajar.
Antara program yang dijalankan ialah pertandingan sajak, puisi dan busana muslimah, pertandingan menggubah, memasak, ceramah agama, motivasi, pesta makanan dan lain-lain lagi. Semua aktiviti dilaksanakan dengan jayanya oleh pihak sekolah dan didapati pelajar amat gembira dan seronok dengan aktiviti yang telah dijalankan.
Di bawah adalah gambar-gambar beberapa aktiviti yang sempat dirakamkan.
2 komentar:

  1. tahniah ustazah! dan lagi update...guru-guru GPI boleh...selamat bercuti...from ustaz perantauan kelantani.

    ReplyDelete
  2. Shukran kerana singgah di blog Pai Best. Insyaallah GPI boleh!!

    ReplyDelete