GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Thursday, March 11, 2010

Widgets

Alhamdulillah..

Syukur kepada Allah kerana memberi kejayaan yang amat cemerlang kepada Pendidikan Islam di SMK Zainab (1). Seramai 153 orang pelajar menduduki Peperiksaan Pend Islam SPM tahun ni, 141 orang mendapat A iaitu lebih kurang 92%. 11 orang B dan seorang C+. GP nya lebih kurang 1.77 berbanding dengan tahun lepas 2.46. Inilah keputusan yang paling cemerlang bagi Semenza berbanding dengan tahun2 lepas. Tahniah kepada semua pelajar / anak murid ustazah tahun 2009 kerana telah sama-sama berjuang untuk memperkasakan Pendidikan Islam di Semenza. Mudah-mudahan tahun ni lebih cemerlang lagi.
Tahun ni bilangan studentnya lebih ramai iaitu lebih kurang 180 orang. GPI di Zainab(1) kenalah kerja lebih keras lagi untuk memastikan semua pelajar cemerlang. Insyaallah mudah-mudahan segalanya dipermudahkan oleh Allah.

SAMA-SAMA MEMPERKASAKAN PENDIDIKAN ISLAM..

3 komentar:

 1. Tahniah Ustazah.... semoga tersu bersemangat

  ReplyDelete
 2. salam...tumpang tanya ustazah, macam mana dengan keputusan subjek lain.. berapa ramai yang dapat straight A? nak tau sangat perkembangan semenza sekarang... saya ex-student SMK Zainab 1

  ReplyDelete
 3. SMK Bukit Garam..
  Shukran dan insyaallah.

  Gadis Skru..
  18 orang dapat straight As . Subjek2 lain okay kecuali 3 serangkai tu dan add math agak merosot sedikit.

  ReplyDelete