GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Tuesday, June 8, 2010

Widgets

Buku Ramalan Pendidikan Islam PMR / SPM dan Tasawwur Islam dah pun siap !!!


Syukur kepada Allah swt kerana kesemua buku-buku ramalan tu dah pun siap.. Insyaallah akan dapat diedarkan secepat mungkin kepada semua GPI yang telah menempahnya lebih awal.

Mudah-mudahan soalan-soalan yang terkandung di dalam buku soalan Pendidikan Islam PMR/SPM dan Tasawwur Fokus 2010 ini akan dapat membantu para pelajar untuk mencapai A dalam P.Islam Insyaallah.Yang amat-amat diharapkan adalah semoga soalan2 yang telah di susun oleh kumpulan JLU Pendidikan Islam PPD Kota Bharu ini akan keluar dalam exam PMR dan SPM sebenar nanti..

Kita berusaha dan merancang .....namun Allah jua yang menentukan...wallahuaklam

4 komentar:

 1. Asalamualaikum.
  Saya nak beli buku2 ni PMR SPM bayar melalui bank ja kah?..lepas gaji jun nilah saya tempah ya..insyaAllah. O ya saya dah link ke blog saya
  http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. wslm etuza.

  terima kasih kerana link. kalau nak tempah rasanya baik sms nama dan alamat ke hand set mudah untuk di rujuk dan urusan pengeposan.

  ReplyDelete
 3. salam k.nik...
  saya ustazah hasnita drp SMKA durian guling trg..n merupakan KP..saya nak order buku ramalan PI PMR..nota bestari PI PMR...n buku soalan latih tubi, set GLA utk PI PMR...berape kos utk semua tua???blh saya bincang blk dgn GKMP..t.q

  ReplyDelete
 4. wslam ustazah hasnita..
  rasa dah maklum melalui sms baru ni kan. Agak2 nak order buku mana?

  ReplyDelete