GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Saturday, September 21, 2013

Widgets

Diskaun 50% Untuk Buku RISALAH DOA KECEMERLANGAN UNTUK PELAJAR.


HARGA : RM4 sebuah

Buku ini mengandungi doa2 yang ringkas , wirid2 dan doa2 selepas solat sesuai  untuk pelajar dan senang dibaca oleh mereka demi untuk mencapai kecemerlangan dalam pelajaran masing2.

Buku ini juga amat sesuai untuk dijadikan hadiah motivasi kepada pelajar dan juga bekalan untuk pelajar lebih bermotivasi dan berkeyakinan untuk menghadapi peperiksaan.

Para guru, ibu bapa boleh mendapatkan buku ni dengan menghubungi saya di talian 0139861383 . Harga diskaun sebanyak 50 % akan diberikan untuk tempahan melebihi 100 buah ke atas.

Semoga bermanfaat...Insyaallah..
0 komentar: