GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Thursday, December 19, 2013

Widgets

Tempahan Buku Nota Rujukan dan Nota Terancang Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5 dan PBS hendaklah dilakukan melalui SMS mulai 2014.

Salam Jumaat kepada semua pengunjung blog..didoakan agar kalian semua berada dalam Rahmat dan Barakah daripada Allah SWT setiap waktu..

Untuk makluman semua.....setiap tempahan buku Pendidikan Islam yang terdapat dalam blog ini hendaklah dilakukan melalui SMS kepada Nik Zulina  di talian : 0139861383.  Sila nyatakan nama, alamat dan buku yang hendak diorder beserta dengan bilangannya sekali. Bayaran hendaklah dilakukan sebaik sahaja tempahan dibuat untuk memudahkan urusan pengeposan.

Mana-mana pelanggan yang membuat tempahan melebihi RM1000 (Ringgit Malaysia Seribu) boleh membuat bayaran tangguh dalam masa satu bulan sahaja bermula daripada pengeposan barang. Ini adalah untuk mengelakkan daripada pelanggan berhutang terlalu lama (BAYAR HUTANG WAJIB DISEGERAKAN).....kerana banyak berlaku pelanggan tidak dapat menjelaskan hutang sehingga hujung tahun....Nauzubillahi min zaalik..

Nasihat saya agar sediakan wang terlebih dahulu..baru order dibuat..

Untuk pengetahuan semua pengunjung...pihak kami telah mengurus banyak tempahan buku beberapa tahun yang lepas tetapi semua kos pos pihak kami yang tanggung kerana kami berniaga demi untuk mendapatkan keredhaan Allah SWT di samping dapat memberi manfaat kepada semua guru dan pelajar. Namun begitu , oleh kerana semua kos pengeposan sudah semakin naik, maka pihak kami terpaksa mengenakan sedikit kos pos kepada pihak pelanggan melalui potongan komisen harga buku...

Di sini kami nyatakan bahawa kos pos di Semenanjung Malaysia untuk sebuah buku lebih kurang 80 sen sebuah manakala di Sabah dan Serawak RM1.70 sebuah...

Walaubagaimanapun pihak kami amat berbangga sekali kerana buku-buku Pendidikan Islam yang dikeluarkan mendapat sambutan yang amat meluas sehingga ke seluruh negara . Kami juga memohon doa kepada Allah SWT agar buku2 yang kami keluarkan ini dapat memberi manfaat yang berkesan kepada pelajar2 dan guru2 yang menggunakannya...Insyaallah...

0 komentar: