GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Sunday, January 4, 2015

Widgets

BUKU PAKEJ PENDIDIKAN ISLAM PT3 DAN SPM

Alhamdulillah....tahun 2015 GLA dn Modul Pendidikan Islam Tkn 4 dn 5 telah berubah wajah......namun isi dalamnya masih seperti dan mengikut sukatan pelajaran Pendidikan Islam terkini. Modul ini membolehkan pelajar belajar dgn lebih smart dan mudah...begitu juga dengan guru..dpt mengajar dgn lebih efisien lagi.......

Mana2 guru P.Islam dan pelajar yg ingin memilikinya boleh order terus drpd saya...0139861383...

1 komentar:

  1. Assalamualaikum ustazah saya berminat untuk membeli soalan drpd ustazah . Saya hanya pelajar SPM 2015 :)

    ReplyDelete