GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Sunday, January 4, 2015

Widgets

Selamat datang Tahun 2015...

Semoga tahun baru dapat memberikan suntikan semangat yang baru kepada semua ...terutama sekali pelajar calon2 PT3 dan SPM ..dalam.mencapai kecemerlangan PT3 dn SPM.

Buku Nota Bestari cetakan terbaru akan menemui anda dengan penambahan isi KBAT utk Buku Nota Bestari PT3 dn penambahan isi nota ringkas untuk tajuk2 tertentu seperti Ajaran Sesat dan Tamadun Islam serta Tokoh Islam bagi Buku Nota Bestari SPM.

Insyaallah buku2 ini akan siap sepenuhnya pertengahan bulan Januari ni...namun begitu tempahan sudah dibuka..Insyaallah.

Harga baru juga telah ditetapkan untuk buku2 cetakan baru ni iaitu masing2 RM13 ( Semenanjung) dn RM15 (Sabah dan Serawak). Walaupun harganya terpaksa dinaikkan namun harganya masih lagi murah berbanding dgn buku2 rujukan yang lain dengan isinya yang padat dan memudahkan pelajar membacanya..Alhamdulillah

Justeru utk lebih menguntungkan para pelajar digalakkan memilikinya seawal Tkn 1 utk persediaan Peperiksaan PT3 dan seawal Tkn 4 untuk persediaan Peperiksaan SPM....supaya penggunaannya lebih maksima iaitu 3 tahun utk men rendah dan 2 tahun utk men atas...Insyaallah berbaloi untuk.semua.

0 komentar: