GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Saturday, April 25, 2009

Widgets

Keindahan Ciptaan Allah - Gunung Kinabalu

Sebaik sahaja selesai menyunting soalan (penat pun masih belum hilang lagi) penulis terus terbang ke Sabah untuk menikmati keindahan Gunung Kinabalu di Kundasang di samping relaks minda. Sebaik sahaja melihat gunung Kinabalu yang tersergam indah di depan mata, kepenatan bekerja dan memerah otak hilang dengan sendirinya. Betapa hebatnya ciptaan Allah..

2 komentar:

  1. woww...kundasang. bestnye.... berapa hari kat sana?

    ReplyDelete
  2. 3 hari je...yang best sekalinya pi mount Kinabalu tu.. Charter teksi mahal pun berbaloi.. Tapi masa shopping kena katokk...ha..ha..ha . Semua barang yang dibeli mahal.. Nasib baik duit tak dak..kalau za nak tau naik teksi 5 minit ke bandar pun dah kena RM 10.00.. Kalau za nak pi sana boleh lah rujuk pada na dulu..takut kena katok jugak...

    ReplyDelete