GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Saturday, April 25, 2009

Widgets

Soalan Pendidikan Islam dan Tasawwur Islam untuk Peperiksaan Pertengahan Tahun 2009

Syukur kepada Allah kerana dengan Inayah dan HidayahNya Unit Pendidikan Islam PPDKB telah berjaya mengeluarkan set soalan PAI dan TI untuk pertengahan tahun ini. Soalan ini hanya melibat soalan tkn 1,2,dan 4 sahaja memandangkan Sektor Pendidikan Islam JPN telah mengeluarkan soalan tkn 3 dan 5. Suntingan terakhir soalan-soalan ini telah dibuat pada 22 - 23 April baru-baru . Dan soalan-soalan tersebut akan mula di cetak pada 26 atau 27 April nanti. Insya-Allah.
PPD Pasir Puteh dan PPD Machang juga sama-sama menempah soalan ini untuk daerah masing-masing.

1 komentar:

  1. Takkan takleh down load kot!! Please la...
    Soalan orang lain semua ada..

    ReplyDelete