GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Saturday, February 28, 2009

Widgets

"Selamat Bersara dari Medan Pendidikan Kak Lah" dan InsyaAllah jumpa di Medan Haji pula..

Beberapa minggu lepas, Guru Pendidikan Islam SMK Dato Ahmad Maher telah mengadakan majlis sempena persaraan Kak Lah (PN Hjh Fadzlah Idris) di Restoran Syam Bunga Mas , Kota Bharu Kelantan. Bukan main seronok lagi kami dapat berkumpul bersama sambil berbual-bual dan menjamu selera.
Hadir bersama kami juga ialah Pn Hjh Che Rohimah (Guru Kanan Sains Sosial SMK DAM).
Hasrat Kak Lah selepas bersara ialah menumpukan perhatian sepenuhnya kepada tugas-tugasnya sebagai Petugas Tabung Haji dan kemungkinan besar Kak Lah akan mengendalikan Umrah dan Ziarah ke Mekah dan negara-negara di Timur Tengah. Wau..seronoknya . Sesiapa yang ingin melaksanakan umrah sambil ziarah bolehlah contact kak Lah terus di talian - 012-9325312. Seronok umrah bersama Kak Lah sebab dia seorang mutawwif yang berpengalaman selama 10 tahun lebih dalam mengendalikan jemaah haji.
Kak Lah ni juga seorang penceramah agama yang banyak pengalaman dan profesional. Banyak idea-idea baru dalam mindanya yang boleh digunapakai. Kalau lah ada sebarang program Hari Kebesaran Islam, Program Solat, Program Keinsafan untuk remaja dan lain-lain programa agama bolehlah jemput Kak Lah tapi dia dah bagi warning ..waktu siang sahaja, kalau waktu malam tak boleh terima jemputan kerana kena jaga ibunya.
Itulah serba sedikit perihal kak Lah kita ni..hai bestnya kalau boleh pencen jugak..Lambatnya nak tunggu umur 56 tahun...

0 komentar: